Door een " writersblock" van de E2 side zijn er enige wedstrijden geen verslagen geweest over de mannen van de E2 en dat willen we aan het eind van dit seizoen nog even rechtzetten, want de goede inzet van alle spelers blijft toch om verslaggeving vragen. Enige weken geleden op 27 April, werd er in Ottersum nog met 4-2 verloren van Achates E1, waar de goals van E2 gescoord werden door Martijn Jacobs na een goede pass van Teun en de tweede goal werd door Niels snoeihard ingeknald nadat hij de bal zelf aan de Achatesverdediging ontfutseld had.
Op 11 Mei werd er verdienstelijk met 2-2 gelijk gespeeld tegen Estria E1, waar E2 toch zeker niet het mindere team was en na een 2-0 achterstand in de rust, de wedstrijd na de rust naar zich toe kon trekken, door goals van Teun na een mooie 1-2 met Martijn Jacobs en een keiharde inknaller met links van Nino, uit een corner.

Op 16 Mei was er dan een toernooi in Gemert, alwaar de E2 met Remco en Jorn in de gelederen, door goed presteren met de beker naar huis ging.
Nadat Gemert E3 was verslagen met 2-1 door goals van Teun na een mooie pass van Lars en Nino met een mooi schot voor de winnende treffer zorgde werden de wedstrijden tegen Elsendorp E1 en ZSV E2 met 0-0 gelijk gespeeld.
In de wedstrijd waar het er weer echt om ging voor de toernooizege werd Emplina E2 met 2-0 aan de zegekar gebonden nadat de twee Martijnen, Teun in staat stelden om de 1-0 te scoren en even later zorgde Peerke, met zijn eerste goal in de E2 met een fraaie schuiver met zijn mindere linkerbeen,voor de 2-0 eindstand.
Door sterk spel, winst op een toernooi met zeker geen slappe tegenstanders, was toch weer een goede prestatie van het E2 team en op "de Laan" was er voor alle spelers een traktatie.