DSV is blij dat we voor Dames 1 een nieuwe trainer hebben. Deze goedlachse sympathieke Rotterdammer woont in Elst en gaat naast het damesteam op donderdag ook de JO19-1 trainen. 
Wij heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes en veel plezier.


Ik ben ER. Geboren in Rotterdam. Ik begon op mijn 3e al te voetballen, op mijn 4e speelde ik voor Bloemhof en op mijn 15e maakte ik de overstap naar Excelsior Rotterdam. Daar leerde ik wat voetbal in het echt is! Ik speelde 3 jaar lang samen met Mounir El Hamdaoui. Wij werden in het 1e jaar kampioen en speelden het nieuwe seizoen o.a. tegen Van Persie en Van der Vaart. Het waren leuke tijden met leuke ervaringen. Ik heb veel geleerd en veel meegekregen van mijn geweldige trainer Aad Putters. Volgens Aad zou ik in het 2e jaar bij Excelsior Rotterdam een koelkast contract tekenen. Helaas brak ik kort voor het tekenen mijn scheenbeen en heb ik geen contract kunnen tekenen. Na het tekenen van  een samenwerkingscontract met Feyenoord, mochten wij vertrekken. Sindsdien ben ik lager gaan spelen bij de amateurs. Hoofdklasse, 1e klasse en 2e klasse. Momenteel ben ik gestopt met actief voetballen. In het verleden heb ik o.a  de A jeugd, B jeugd en 2e elftallen getraind. 

Sinds 2007 sta ik in Rotterdam voor de klas in het MBO. Momenteel geef ik les aan ICT studenten. De volgende werkzaamheden heb ik o.a. verricht: leraar Hardware, leraar software, leraar office, stagebegeleider, sportleraar, vertrouwenspersoon, klachtencoördinator, SLB-er, sport coördinator, examinator, surveillant tijdens het examen, projectbegeleider, instructeur en projectcoördinator. Momenteel werk ik als stagebegeleider, SLB-er en geef les aan verschillende klassen in het MBO. 

Ik hou van voetballen, zwemmen, tennissen, volleyballen, gamen, wandelen, kletsen, spelletjes.