Na de knappe overwinning van vorige week (7-2 tegen Langenboom) stond er vandaag een vroege match in Haps op het programma. In het najaar net van ze gewonnen, dus we hebben kans op een goed vervolg. Rens heeft zijn kruisbanden gescheurd met skiën en Tom moet naar de Brabantse kampioenschappen voorlezen, zodat we met slechts 7 spelers naar Haps afreizen.
De wereld is nog klein en het is mistig. Gelukkig is het speelveld groot, zeker met 7 tegen 7.
Onze jongens beginnen sterk en zijn duidelijk de bovenliggende partij. Er wordt hard gewerkt, en bijna ieder duel wordt gewonnen. Ook het overspel is goed. Veel grote kansen levert het niet op.
Bij een individuele actie raakt Ron de paal. Aan de andere kant is keeper Bas alert bij een hard schot van afstand. Halverwege de eerste helft dan toch een prima goal van de groen-witten. Teun een mooie pass op Ron, die Ge alleen voor de keeper zet: 1-0. Tien minuten later eigenlijk eenzelfde doelpunt: via Teun en Ron scoort Ge zijn 2e van vandaag. Een stiftje van Ron gaat net over.
In de rust complimenteren we onze jongens, maar waarschuwen meteen dat ze er nog niet zijn. Haps heeft 2 wissels en wij niet. Hapse Boys is de 2e helft wat sterker en komen vaker bij ons doel.
Jorn en Michiel verdedigen stug en geven niet veel weg. Snelle Stan breekt een aantal keren uit op rechts, maar zijn schoten zijn net niet doeltreffend. Jammer, want bij een 3e goal zal Haps wel breken.
Maar Haps breekt nog niet en maakt zelfs een knappe aansluittreffer. Een strak schot is de rechteronderhoek en Bas is kansloos. Oei! Gelukkig is het antwoord van de E3 fantastisch. Via een goede aanval tikt Ron binnen een minuut de 3-1 binnen. Daarna scoort Ron de 4-1 en is Haps verslagen. Gelukkig maakt Stan zelf ook nog een doelpunt na al zijn goede loopacties. Met 2 overwinningen op zak is het begin van de 2e seizoenshelft prima!! Succes verder jongens!