Vanavond 27 Augustus moest het tweede team van DSV op De Laan een bekerduel spelen tegen het derde team van UDI’19. Voorwaar geen slappe tegenstander, want zij komen uit in de reserve eerste klasse B. Afgezien van een fout in de verdediging in de 4de minuut, waardoor de 0-1 ontstond, was er van het klasseverschil in de eerste 40 minuten van de wedstrijd weinig te zien, want DSV 2 voetbalde leuk mee in de wedstrijd.
In de 5de minuut van de wedstrijd kon Laurens Willems op links vanaf de achterlijn voorzetten en de keeper van UDI tikte de bal net onder de lat weg en Roy van Bree stond op de goede plaats om de 1-1 in te tikken.
Tot 5 minuten voor de rust deed DSV goed mee in de wedstrijd, maar toen kreeg UDI een sterke periode en na een mooie voorzet van links werd de 1-2 ingetikt, 2 minuten later zorgde een snelle combinatie voor 1-3 en op slag van rust, lag de 1-4 in het netje achter de goed keepende Martijn.

In het begin van de tweede helft had DSV even een gelukkige periode, toen de bal tot twee keer toe de rechterpaal achter Martijn raakte.
In de tiende minuut kreeg DSV weer wat aansluiting, nadat een voorzet vanaf links van Niels Raaymakers, door Dave Suppers achter de UDI-goalie verdween (2-4).
De tweede helft werd er door DSV leuk gespeeld en hard gewerkt, maar UDI had toch het iets sterkere van het spel en 10 minuten vóór het einde van de wedstrijd was het na wat te soft verdedigen UDI die een uitgespeelde kans omzette in de 2-5 eindstand.
Een mooi hoogtepunt was nog wel een bal op de lat van Christ Raaymakers na een mooie voorzet van de nét ingevallen David Adriaans .
Al met al was de leiding niet ontevreden en de saamhorigheid in het team geeft goede hoop voor komende wedstrijden.

De DSV 2 - leiding.