Voor de eerste bijeenkomst op Dinsdag 15 september 2009
(in de kantine van ons clubgebouw)
aanvang : 18.30 uur !!!!
einde : 21.00uur

Trainingen voor deze avond zullen vervallen voor alle D-teams

Deze informatieavond zal de eerste avond zijn met de nieuwe opzet voor periode 1. Aangezien we om 18.30 uur starten en de trainingen laten vervallen, zou bijna iedereen in de gelegenheid moeten zijn om deze avond bij te wonen.
We zullen de avond interactiever maken door de training zelf door de aanwezigen te laten voorbereiden en te laten coachen.

In deze periode 1 (september t/m eind oktober) zal dribbelen/drijven centraal staan. Daarnaast zullen we in balbezit gaan kijken naar hoe we kunnen komen tot een goede opbouw vanaf de keeper. Verder bekijken we het inzakken en opjagen van de tegenstander op het moment dat deze in balbezit is. Als rode draad zal in deze periode het duel 1:1 verdedigend aan bod komen.
Ook zullen we verschil aangeven binnen deze periodisering wat de doelen zijn voor de D1-D2 groep en de D3/D4 groep. Dit vooral doordat de gegeven doelen vaak te moeilijk zijn voor de lagere teams!

De laatste keer (februari 2009) is deze nieuwe opzet erg geslaagd gebleken. Jullie aanwezigheid is voor ons zeer belangrijk om het project en om de jeugdopleiding van DSV nog verder te verbeteren!

De insteek van de avond zal ook zijn:
praten over voetbal, er iets van leren en tevens ook met elkaar plezier hebben in dit alles

Daarom: komt allen op dinsdagavond 15 september 2009!

Met vriendelijke groeten

Patrick van der Sterren

Download : Uitnodiging