De derde bijeenkomst met nieuwe opzet

datum: dinsdag 17 februari 2009aanvang: 18.30 uur (kom op tijd!!)einde: 21.00uurplaats:kantine DSV, Sportpark De Laan
Trainingen voor deze avond zullen vervallen voor alle D-teams en de meisjes-C.

Deze informatieavond zal de eerste avond zijn met een nieuwe opzet! Aangezien we nu op een ander tijdstip de avond laten starten (di:18.30uur) en de trainingen laten vervallen zou bijna iedereen in de gelegenheid moeten zijn om deze avond bij te wonen. We zullen de avond interactiever maken door de training zelf door de aanwezigen te laten voorbereiden en te laten coachen.

In deze periode 3 (17 februari – eind april) zal aannemen/verwerken van de bal samen met kappen en draaien als techniek centraal staan. Verder zullen we in balbezit gaan kijken naar hoe we kunnen komen tot een goede opbouw met dieptespel. We zullen ook een begin maken met de omschakelingsmomenten. Als rode draad zal in deze periode de 1-2 combinatie aan bod komen.
Ook zullen we verschil aangeven binnen deze periodisering wat de doelen zijn voor de D1-D2 groep en de D3/D4 groep en de meisjes-C. Dit vooral doordat de gegeven doelen vaak te moeilijk zijn voor de lagere teams!

We zijn natuurlijk erg benieuwd of deze nieuwe opzet zal slagen en beter zal aansluiten bij de werkelijkheid van je eigen team. Jullie aanwezigheid is voor ons zeer belangrijk om het project en om de jeugdopleiding van DSV nog verder te verbeteren!

De insteek van de avond zal ook zijn:
praten over voetbal er iets van leren en tevens ook met elkaar plezier hebben in dit alles

Daarom: komt allen op dinsdagavond 17 februari 2009!

Met vriendelijke groeten

Marco Tunnissen (technisch jeugdcoördinator)