Uitnodiging
voor álle leiders en/of trainers
A - B - C jeugdteams

Donderdag 11 februari 2010
Wedstrijdanalyse
JVC Cuijk 1 – SSS’18 1

Tijdens deze bijeenkomst willen wij samen met de trainers en de leiders van onze A-B-C-juniorenteams een wedstrijdanalyse gaan maken n.a.v. genoemde wedstrijd. Ook de trainer van JVC Cuijk 1 zal voor en na de wedstrijd deelnemen aan deze analyse.

Trainingen zullen vervallen voor alle teams vanaf 19.00 uur!

In september zijn we als verlengstuk van de periodisering van de jongste jeugd ook gestart met een opleidings-avond voor de juniorenteams. Na evaluatie van deze avond zijn we tot de conclusie gekomen dat er ook behoefte is om een wedstrijdanalyse met elkaar te maken.
Het doel van dit plan is om een basis te leggen voor een langdurige(re) samenwerking, waarin leiders en trainers i.s.m. DSV het gevoel moet krijgen dat we samen aan één opleiding werken volgens een bepaalde structuur.

Aangezien we de trainingen laten vervallen zou iedereen in de gelegenheid moeten zijn om deze avond bij te wonen. Deze avond zal plaatsvinden in Cuijk. We zullen om 19.15 uur aanwezig zijn op de Laan en vervolgens om 19.30 uur vertrekken naar Cuijk. Daar zullen we onder het genot van een kop koffie een wedstrijd-voorbereiding te horen krijgen van JVC Cuijk 1. Vervolgens zullen we de wedstrijd JVC Cuijk 1 – SSS’18 1 (20.30 u) gaan analyseren. Na afloop zal de trainer van JVC Cuijk aanschuiven om met ons de wedstrijd kort mee te analyseren.
Tijdens deze bijeenkomst zullen veel tips worden gegeven hoe je een wedstrijd bij je eigen spelersgroep beter kunt coachen en analyseren.

We zijn natuurlijk erg benieuwd of deze nieuwe opzet zal slagen en beter zal aansluiten bij de werkelijkheid van je eigen team. Jullie aanwezigheid is voor ons zeer belangrijk om het project en om de jeugdopleiding van DSV nog verder te verbeteren!

Daarom: komt allen op donderdagavond 11 februari 2010!

Met vriendelijke groeten

Marco Tunnissen (technisch jeugdcoördinator)


Ps: mede omdat we te gast zijn wil ik graag het aantal trainers/leiders van te voren door geven.
Dus aub afmelden (zoals spelers ook moeten) als je echt niet kunt……..