Zaterdag 21 maart speelde de C2 haar vierde competitiewedstrijd tegen GVV’57 C1 uit Grave.Na het vertrek van Pieter Raaymakers naar de C1 bleek tijdens de eerste wedstrijden dat een goede voetballer uit de achterhoede weg was.

Na drie wedstrijden van uitproberen bleek de nieuwe achterhoede bestaande uit een laatste man, twee ouderwetse backs en twee verdedigende middenvelders goed te draaien.
In het begin nam GVV het initiatief in handen en ontstonden er enkele spannende situaties voor het doel van Stijn van Tienen; daarbij verrichtte Sjors Cornelissen een wonderbaarlijke redding op de doellijn.
Naarmate de eerste helft vorderde kwam DSV beter in haar spel waarbij er vanaf het middenveld naar voren toe goed gecombineerd werd.
Halverwege de eerste helft nam DSV een verdiende voorsprong doordat Willem van Mulukom een vrije trap zo hard op het doel van GVV schoot dat de bal door de handen van haar keeper glipte. De loeier van Willem was zó hard, dat de keeper deze knal zich nog heel lang zal herinneren.
Nog net voor het rustsignaal scoorde Bram Luijckx koelbloedig uit een counter.
In de pauze complimenteerde de leiders het elftal voor haar goede manier van spelen. Met de waarschuwing om vooral de eerste 10 minuten geen doelpunt tegen te krijgen werd aan de tweede helft begonnen.
Uiteraard drong GVV tijdens het eerste kwartier behoorlijk aan; maar de achterhoede verdedigde prima en rustig. Slechts eenmaal kreeg de spits van GVV vrije doortocht.
Stijn van Tienen voorkwam door tijdig uitkomen een zeker doelpunt.
Halverwege de tweede helft was het opnieuw Bram Luijckx die via een goed uitgespeelde combinatie het derde doelpunt voor DSV maakte en daarbij de wedstrijd op slot deed.
Tien minuten voor het einde van de wedstrijd wist GVV nog uit een hoekschop te scoren.
Maar DSV liet zich de laatste minuten niet meer van de wijs brengen door GVV, waardoor een verdiende overwinning werd behaald op een C1-team met twee B-dispensatiespelers.

Gerard Joosten