Na een week van trainen was het weer tijd voor een wedstrijd. En wel tegen Hapse Boys (Girls) MD1. Een team waar we vaker tegen spelen met verschillende resultaten. Sinds kort is de meidengroep bij het trainen behoorlijk uitgebreid. Als iedereen er is, staan er 16 meiden op het veld. Die meiden worden dan onder controle gehouden door 2 trainers die iedere week veel vooruitgang zien.

Het begon allemaal goed voor de MD1. We kwamen vrij snel op voorsprong. Michelle kapte de tegenstander mooi uit en schoot binnen, 1-0. Daarna kwamen er kansen voor Haps. Dsv speelde wel goed over, maar kwam daarmee niet dicht genoeg bij de goal om te kunnen schieten. Dit gelde voor de hele wedstrijd. Bij rust stonden we dan ook achter met 2-1.

In de 2de helft hetzelfde beeld. Dsv met mooie passjes, kapbewegingen en werklust alleen Haps kreeg de kansen. 3 doelpunten kregen we nog om de oren. 5-1 verlies. Hopelijk volgende wedstrijd meer geluk.

Aankomende maandag is er een extra training voor de meiden. Van half 7 tot half 8. Training geldt voor de meiden die kunnen. Afmelden hoeft niet. Aankomende woensdag heeft de MD1 een uitwedstrijd tegen Festilent. Vertrek is om 18.00 uur. De overige meiden kunnen gewoon trainen. Training wordt dan gegeven door Wout Reichard.

Leiders MD1