De meisjes stonden al vroeg op het veld en waren er helemaal klaar voor. De goede instelling was er bij iedereen, er werd een matige warming up gehouden, maar daarna werd er een goed balletje getrapt. De meisjes van Festilent arriveerden erg laat waardoor de meisjes tijd genoeg hadden voor een warming up.

Voor de wedstrijd begon gingen de meisjes even terug naar het kleed hok, en werd er een goed woordje gedaan door de leiders. De meisjes liepen erg professioneel het veld op en konden gaan beginnen. Er was een nieuwe opstelling, 2 spitsen en daar 1 man achter, 3 midden, en 4 achter, en 1 keeper.

De echte kansen waren voor DSV, de verdediging en de keeper had het rustig. DSV speelde veel bij de goal, en de keeper werd er onrustig van. Hierdoor kregen we 1 perfecte kans en kon Sammy hem zo inspelen. Er kwamen nog meerdere kansen maar deze werden niet benut helaas. Festilent kreeg maar 1 echte kans, maar deze werd geblokt door de verdedeging. In de rust waren de meisjes van Festilent erg onsportief, en we kregen een zak vol woorden om onze oren. Maar we bleven sportief en hielden onze mondjes dicht, en liepen zo door naar het kleedhok. In de rust waren we allemaal blij, we stonden 1-0 voor en we wisten allemaal dat dit eindigde met 3 punten voor ons.

De 2de helft werd er minder gespeeld door DSV, en kwam Festilent meer richting onze goal. Veel kansen kwamen er niet meer, en DSV kreeg het moeilijker. Gelukkig hadden we sterke verdedigende middenvelders, en een goede verdediging waardoor Festilent weer maar 1 kans kreeg. Die werd tegen gehouden door Loes. Aan het einde van de wedstrijd struikelde een meisje van Festilent over Fia's voet, en wat we te horen kregen was dat ze een astma aanval kreeg. Ze raakte buiten bewust zijn en de ambulance werd gebeld. Voordat deze er was was het meisje alweer bij. Wat er nu verder is weten we nog niet.

De eindstand was dus 1-0 voor DSV, de meisjes hebben nu net zo veel punten bij elkaar als voor de winterstop. Als we zo doorgaan kunnen we nog hoog eindigen. Zaterdag spelen de meisjes thuis tegen de Hapse Boys M11C waarbij we weer 3 punten kunnen binnenhalen. De vorige keer hebben we 3-2 van Haps verloren, maar dat kwam doordat we een aantal mensen misten.

Loes