Donderdag 16 april moesten we naar Velden om tegen IVO C1 te voetballen. We verzamelden op de Laan en we gingen om 17:30 op weg naar Velden.
Toen de wedstrijd begon stond DSV niet slecht maar ook niet al te goed aan het voetballen.

Even later in het spel kreeg DSV een penalty, Rio schoot de bal niet goed in en zo kwam er geen goal uit. Toen kwam er een vrije trap die mooi werd voorgegeven en zeer mooi ingekopt door Dion, zo kwam DSV op 1-0. Even later kwam Lars aan bal en gaf een zeer mooie voorzet toen kwam Bas en kon hem nog net inkoppen dat was de 2-0. Toen klonk het fluitsignaal van de scheids dat het rust was.

Toen we de wedstrijd weer begonnen, was DSV niet fel. Daardoor kreeg DSV een penalty tegen. Deze kon keeper Stijn net niet tegen houden en dit werd dan ook onze tegengoal.2-1. Later in de tweede helft werd Jesper ingespeeld en Jesper gaf de bal mooi door aan Luuk, toen liep Rens goed vrij en schoot hem er in.

Zo ging DSV met 3 punten naar huis.
En we hadden al zin in de volgende wedstrijd.

Scoreverloop:
’30 Dion Gerrits 0-1
’34 Bas van den Heuvel 0-2
’42 IVO C1 1-2/pen
’62 Rens Peters 1-3

Bijz.: Rio Groot mist penalty (’10)

Opstelling:
Stijn Weerts, Lars Reijnen, Clif Raaijmakers, Dion Gerrits, Tom Rutten, Luuk Rühl, Jesper Brans (Gijs Kwaks/’64), Cas Aben, Paul van Tankeren (Rens Peters/’45), Rio Groot (Pieter Raaijmakers/’55), Bas van den Heuvel

(Verslag: Tom Rutten)