Helaas zit de klad er de laatste weken er een beetje in bij de E3. Na 2 keer net verloren te hebben van JVC E3 en E5 werd vorige week in de blubber verloren van Constantia E2 met maar liefst 7-2. En dat terwijl de eerste helft geheel gelijkwaardig was (2-2). De regen en de blubber hadden onze jongens gesloopt en na rust was Constantia de verdiende winnaar.
Afgelopen zaterdag tegen de Rakt. Weliswaar de E1, maar ze hadden nog niets gewonnen.
Onze jongens waren dan ook beter en via een frommelactie na een hoekschop stond het ook verdiend 1-0. Na een kwartier stroopte de Rakt de mouwen op en hun rechtsbuiten bleek een gevaarlijk mannetje. Ook de achterste man van de Rakt kwam af en toe op en met een fraai schot trok hij de stand gelijk. De Rakt ging steeds beter spelen en onze jongens hadden steeds meer moeite elkaar te vinden. De 2-1 voorsprong van de Rakt bij rust was niet onverdiend.
Na rust toch een boeiende strijd, maar de Rakt was nu de dominante partij. En de doelpunten bleven dan ook niet uit. Al snel was het 4-1. DSV probeerde van alles terug te doen, maar de keeper van de Rakt deed het erg goed. Dus helaas, de vierde nederlaag op rij was een feit.
Gelukkig komen er nog een paar kansen om het tij te keren. Zet ‘m op mannen!