Vandaag stond de seizoensopening op het progamma, we moesten naar Ottersum om daar te spelen tegen Achates 2.

We hadden flink wat toeschouwers, onder andere DSV 1 was aanwezig om onze verrichtingen te bekijken, DSV 1 moest s' middags op het zelfde veld spelen tegen Achates 1.

Na het praatje van Marius vertrokken we naar Ottersum, na de warming-up kon de wedstrijd starten, binnen 5 minuten kreeg Nino al een goede kans om de score te openen maar schoot over het doel.

Na 10 minuten verstapte Sjors zich en moest geblesserd het veld verlaten.  
Beide team 's waren aan elkaar gewaagd, rond de 20e minuut kwam Achates via een dwarrelschot op voorsprong.
Na deze tegengoal ging DSV op zoek naar de gelijkmaker en kreeg 4 a 5 kansen maar het vizier stond vandaag niet goed afgesteld.
Op slag van rust was de organisatie bij dsv niet goed en daar profiteerde Achates van en kwam op 2-0.

Tijdens de thee werd besproken wat er allemaal niet goed ging.

In de 2e helft moesten we op zoek naar de aansluitingstreffer, Achates liet ​zich terug zakken en kwam er uit met lange ballen naar voren, in de 65e minuut werd het 3-0 uit een van deze uitvallen.

DSV probeerde nog wel om de eretreffer te maken maar dit zat er vandaag niet in. Na 90 minuten stonden we met lege handen.
Slotconclusie, als je zelf de kansen niet af maakt, dan doet de tegenstander het wel, ze hebben 3 a 4 kansen gehad maar waren wel effectief met het benutten van hun kansen.

Na de wedstrijd hebben we genoten van de lunch die Marco perfect had verzorgd, (Marco hartelijk dank hier voor) en hebben we gekeken naar de wedstrijd van DSV 1.

Volgende week spelen we thuis ten Elsendorp 2.

Groet, leiding DSV 2