Op maandagavond 14 november 2016 hebben tien Pieten uit Spanje een bezoek gebracht aan de jongste spelers van DSV.
Sinterklaas had de beste voetbalpieten gestuurd die hij heeft. Nou dat hebben onze spelers geweten. Uitslagen van de wedstrijden zijn er niet maar de Pieten hebben ondanks hun goede voetbalspel de wedstrijden verloren.
Komend jaar moeten de Pieten toch maar eens extra trainen.
De teams mochten één voor één naar de kantine toe. Deze was mooi versierd met vele pakjes en met hele mooie tekeningen die de kinderen hadden gemaakt. Door de kinderen en leiders werd flink gezongen. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking van de teken/kleurwedstrijd.
Sjef, Rik, Dries, Stan en Jort hebben de teken/kleurwedstrijd gewonnen waarmee ze een extra cadeautje hebben verdiend.
Daarna kregen de kinderen van de Pieten de cadeautjes. Een voetbalspaarpot, een voetbal pennensetje en niet te vergeten een zakje snoep.
De kantine was speciaal voor deze gelegenheid open waar koffie en thee met speculaas voor de ouders en leiders klaarstond. Voor de kinderen ranja met natuurlijk heel veel pepernoten. Met hulp van de barcommissie kwam niemand iets tekort. Barcommissie hartelijk bedankt hiervoor.
Na deze gezellige Pietentraining konden de kinderen weer lekker naar huis. Pieten natuurlijk weer erg bedankt voor de komst en graag weer tot volgend jaar.
Fijne pakjesavond!
Namens de Jeugdcommissie,
Annemieke, Bianca, Cindy en Miranda

Pietenvoetbal