Zonder David, die zich in het team vergist en met t vijfde meerijdt, maar met Frank en Eric als extra bemanning reizen we rond 9.15 met 11 man en een vlagger richting Sportpark De Bergakkers in Vorstenbosch. Een gezellige kantine en lekkere koffie beloven een mooie ochtend en onder een heerlijk zonnetje trappen we af rond 10.30. 

We verwachten een heuse stormloop van Vorstenbosch, dat nog kampioen kan worden, en zijn voorbereid op het ergste. Wat schets echter onze verbazing?  DSV krijgt kans op kans en had bij het fluitsignaal voor de rust al met 3-0, of vooruit 3-1, voor moeten staan. In de beste helft van dit seizoen bieden we uitstekend partij aan de gemiddeld 10 jaar jongere Geel-Zwarten. De Beugense nacht lijkt Robbie goed gedaan te hebben. Op linkshalf speelt hij een uitstekende wedstrijd en stuuft geregeld langs de linkerkant en verdedigt zelfs mee deze keer. Eric houdt zijn snoepzak tot de rust met 2 prima reddingen.
 
Tijdens de thee, die dus met 0-0 gedronken wordt, vragen we ons af of we dit nog een helft volhouden en hebben we al  schrik van het bekende ‘tandje erbij’ dat de jongere teams nog in kunnen zetten. We krijgen waar we bang voor zijn. Met veel druk van Vorstenbosch stoppen we met zelf voetballen en hanteren we de lange bal die binnen een paar seconden dan weer in onze 16 terug is. Onvermijdelijk krijgen we er een paar om de oren en na een kwartiertje staan we met 3-0 achter en schroeft Vorstenbosch het tempo weer terug. We krijgen nog een flinke kopkans en wat kleine kansjes op de eretreffer maar de meer dan uitstekende keeper houdt zijn doel schoon. 
 
Johan wordt weer uitgeroepen tot man van de wedstrijd en staat inmiddels bovenaan in het “Speler van het jaar’ klassement. Met nog 2 wedstrijden te gaan kan hem de bokaal bijna niet meer ontgaan. We kijken reikhalzend uit naar het BBQ & zwem-feest bij De Bottermien dat daar natuurlijk bijhoort.  
 
Met nog 2 wedstrijden te gaan tegen de nummer laatst en 1-na-laatst willen we nog 6 punten pakken. Kom ons aanmoedigen op 26 mei op de Laan tegen DAW en in Beers op Hemelvaartochtend.