Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse vrijwilligersfeest van D.S.V. weer georganiseerd. Dit jaar geen fietstocht maar een soort boerenvoetbal. Met strandballen moest men bepaalde punten proberen te scoren door bijvoorbeeld de strandbal in een emmer of door een hoepel te schieten of over een paar voetbalshirts in een doeltje proberen te scoren.
Dat viel niet voor iedereen mee om die lichte strandbal op de gewenste plaats te krijgen.
Daarna moesten er nog enkele vragenformulieren ingevuld worden waar men nog extra punten mee kon scoren. Wie als winnaar uit de strijd was gekomen zal altijd een raadsel blijven er werd namelijk geen einduitslag bekend gemaakt.
Om een uur of half negen had iedereen het parkoers wel afgelegd en begon men aan het kopje koffie met cake of ging men direct aan het bier.
Half tien was de kantine aardig gevuld en wat opviel was de grote hoeveelheid jeugdige vrijwilligers die aanwezig waren. Dat belooft veel goeds voor de toekomst want wie de jeugd heeft heeft de... Tijdens deze avond namen weer enkele vrijwilligers afscheid en voor hun werk werden ze door de voorzitter bedankt en kregen ze een bedankje in een vorm van een cadeaubon. Ondertussen was Jans friettent ook open gegaan. Good Old Jan was bereid gevonden om de hele avond als vette Jan de vrijwilligers te voorzien van friet, frikadel, kroket of hamburger al dan niet voorzien van een broodje.

Al met al weer een gezellige en waardige afsluiting van het voetbalseizoen 2008-2009.
Maria weer bedankt voor de organisatie.

Foto's: klik hier