Respect is kernwaarde van onze voetbalclub.

Respect voor elkaar, voor elkaars prestaties en voor elkaars opvattingen. Respect richting tegenstanders, grens- en scheidsrechters en ook richting het eigen team. Voor ons als club is dat belangrijk omdat er met dit respect een positief klimaat ontstaat waarbinnen iedereen zich maximaal kan richten op het behalen van goede resultaten.

Spelers, trainers, leiders, bestuur en supporters, ze hebben allemaal een even belangrijke rol in het positief op de kaart zetten van onze club. Meestal gaat dit goed, maar bij voetbal hoort nu eenmaal emotie en in die emotie gaan mensen soms over de schreef. Als bestuur begrijpen we dat maar we accepteren het niet.

De spelersgroep van DSV1 kan al het hele jaar rekenen op een grote groep trouwe supporters. Dat heeft dit jonge team zeker geholpen om de weg naar boven in te slaan en nog mee te doen in de strijd om een periodetitel. Zij proberen met respect en positivisme dit seizoen naar een goed einde te brengen. Ze verwachten van ons en van u de steun om dit doel te bereiken. Positief en met respect.