Zaterdag 7 februari zouden we tegen Mifano C1 voetballen maar de wedstrijd was afgelast door de KNVB maar Steef regelde een wedstrijd tegen Hapse Boys C1. Tijdens de beker wedstrijden hadden we al tegen de Hapse Boys gevoetbald. Toen hadden we verloren met 2-1. Nu wou iedereen winnen maar Steef vooral. We gingen allemaal gemotiveerd het veld op. Toen het fluitsignaal klonk begon iedereen goed aan de wedstrijd.

Dsv was het meeste in balbezit maar er werden niet veel kansen gemaakt. Luuk werd onterecht buitenspel gegeven, toen hij de keeper al omspeeld had. Even later kwam er een gevaarlijke corner maar er kwam geen goal uit. Zo volgde nog een corner. Jesper was nog gevaarlijk met een vrije trap. Vijf minuten later klonk het rustsignaal.

In de rust legde Steef uit wat er nog beter kon. Toen kwam Harry Weerts (scheidsrechter) ons halen voor de tweede helft. De tweede helft begon weer.
Dsv was weer goed bezig Er kwamen een paar kansen maar er was elke keer een beetje tekort waardoor er geen goal gemaakt kon worden. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd werd er een inschattingsfoutje gemaakt waardoor de spits van Hapse Boys 1 op 1 kwam te staan tegen onze keeper. Toen werd de bal over de keeper heen geschoten. Dat was de 1-0 voor Hapse Boys, ook de enige kans die DSV heeft weggegeven. Toen lieten een paar spelers het hoofd hangen en dan lukt het niet meer. Toen klonk het fluitsignaal.

DSV was teleurgesteld maar DSV wist dat ze voor het zelfde geld gewonnen hadden. Dit was de eerste wedstrijd na ongeveer 2 maanden. Nu gaat iedereen weer gemotiveerd door naar de competitie.

Scoreverloop:
66 min. Hapse Boys C1 (0-1)

Opstelling:
Stijn Weerts, Pieter Raaijmakers (Freek Reijnen/’53), Clif Raaijmakers, Tom Rutten (Lars Reijnen/’24), Dion Gerrits, Rio Groot (Gijs Kwaks/’45), Bas van den Heuvel (Cas Aben/’36), Luuk Rühl, Paul van Tankeren (Rio Groot/’60), Jesper Brans, Rens Peters

(Verslag: Tom Rutten)