Donderdag avond, redelijk weertje. Beetje fris en een wat laag staand zonnetje. Dat laatste loste zich na de warming up vanzelf op en zoals het woord al zegt de "warming up" maakte dat we echt niet hoefde te kauwkleumen. De inzet van onze "Amber" MET blindedarm (Eline dus) was bewonderingswaardig, super goed gespeeld meid, en.... bijna gescoord!!! Next time.......
Over de eerste helft kunnen we lekker kort zijn...Maar wie mij kent weet wel dat dat er niet inzit...:-$
Wat we daar gedaan hebben weten we zelf ook nog niet maar wat als paal boven water staat, is dat Malon zich niet zal hebben verveeld en met grote inzet en in super samenwerking met de verdediging de 0 heeft weten te houden. Na de eerste 20 minuten werden de dames van dsv zich ervan bewust dat als we zo zouden doorgaan we niet met de punten naar huis zouden gaan dus Britt besloot maar eens een balletje in het net van sambeek te frotten. Nou ja frotten, mooie bal precies in de vrije lijn. MOOI MAN!!
Die goal maakte de dames van dsv een stuk zelfverzekerder en we kwamen echt aan wat voetballen toe. Toen Wederom Britt een goal scoorde waar zels Ibrahimovic bijna niet aan kan tippen was het duidelijk, Dsv zou zich NIET laten kennen.

Na een rust waarin Tonny zich hardop afvroeg wat we nou eigenlijk de eerste 20 minuten aan het doen waren, we de nodige tips en feedback kregen en de rust redelijk benut werd, konden we er weer tegen aan.
Hier en daar werd een sms-je verstuurd met de tussenstand en na een anoniem bemoedigend sms-je starte de 2e helft super. Er werd een balletje mooi de goal in gewerkt door nr 15, rechts voor en dsv sloeg aan het voetballen. Jammer was dat we af en toe wel wat afgeleid werden door het geschreeuw en gevloek van Sambeek die zo nu en dan zo uitgeput (sorry geblesseerd) waren dat ze besloten rustig een thee kransje te houden op het veld om de tactiek te bespreken, de scheids omte praten en vooral veel te klagen over het na schoppen van dsv. Wat overigens zekers niet gebeurde he, K*m?! ;-)
Helaas voor Sambeek mocht het niet baten. De Dames van Dsv namen de 3 welverdiende punten mee naar huis.