Na de beperkte selectie van vorige week, had Gijs (die ons na 20 minuten verlies om naar een heel leuk familiefeest te gaan) het deze week wat breder. Dit was ook wel nodig omdat St Hubert 2 op visite kwam. De warming up van St Hubert was ook van een heel ander kaliber dan dat van ons. Dit deed DSV 4 niks omdat deze het meer van een verfijnde techniek moeten hebben.

De wedstrijden was nog geen 2 minuten op gang of Patrick die de (zoals gewoonlijk) te late Mark van Erpel verving last van zijn geweten kreeg en mark zijn plaatsje terug gunde. Dit was vorige week ook al het geval maar dan andersom. Het is misschien iets om deze 2 namen volgende keer als 1 op het wedstrijdformulier te zetten. Na wat kleine kansjes over en weer werd Michael gelanceerd en ronde dit dan ook beheerst af 1-0 voor DSV. Deze stand bleef in de eerste 45 minuten ongewijzigd.

In de rust kwam Maarten bos ons gezelschap houden die het ook nog eens nodig vond een wedstrijdshirt aan te trekken. De altijd zo gezellige rust werd woest doorbroken door een homemade stinkbom. Hierdoor waren we erg blij dat we weer de wei in mochten.

De 2e helft begon St hubert iets meer te drukken waardoor de 1-1 viel. Hierna begon DSV weer te voetballen en door een briljant hakje van Sjoerd kwam good old Welten alleen voor de keeper en ronde dit weergaloos af! 2-1 voor de groen witte. DSV probeerde door te drukken maar bij de solo’s van Sjoerd trok St Hubert toch iets te vaak aan de handrem. Piet bestrafte dit zoals het in de jeugd ook gebeurt met een 5 minuten gedwongen rust voor de speler van St Hubert. Helaas heeft dit niet tot doelpunten geleidt en je voelt hem al aankomen door een frotgoal kwam St hubert toch weer gelijk 2-2. Toch wist DSV nog wat kansjes te creëren, in het slot van de wedstrijd. Een van deze was de “goed geplaatste” vrije trap van Peter. Dat “goed geplaatste” was dan ook echt het enige goeie aan deze bal. In de laatste minuut vond Thijs het ook nodig om de laatste kans omzeep te helpen met een afzwaaier waardoor de bal in de bushbush verdween.

Dit leidde een heel avontuur op waar zelfs de survival kel van Discovery Chanel zwetend wakker van zal worden. De bal zat in de boom en ineens zat er ook een hoekvlag bij!? Waarop Willem die tevens ook van alles volstort de boom in klom. Dit was het probleem niet, maar eruit was toch iets moeilijker. Er brak een tak af! Heel eng! Nadat de brandweer al opgeroepen was had Willem de vaste grond weer weten te bereiken.

Het was dus weer een enerverende pot die zoals bijna gewoonlijk een punt opleverde…