Voor vandaag staat er een wedstrijd tegen SIOL JO9-1 op het programma. We weten dat het een sterke tegenstander is. Voor de winterstop verloren we met 5-4 in Katwijk.

Onze gasten trappen af. Beide teams zoeken de goal van de tegenpartij op. De eerste kans is voor Michiel. Even later is SIOL meer succesvol en staat de 0-1 op het scorebord. Na de aftrap is de concentratie nog niet terug. SIOL krijgt weer bal bezit. Gelukkig houdt Rik zijn hoofd koel en zorgt dat het gevaar voor onze goal is geweken. Kawa krijgt dan een kansje. Het veld is klein, er is weinig ruimte om met de bal te dribbelen. Sjef neemt een corner. Kawa kan dan nog wel even met de bal aan het dribbelen, maar het levert ons verder geen kansen op. SIOL komt op. Ze krijgen enkele mogelijkheden om op goal te schieten, maar gelukkig houdt Tijn, onze keeper, die ballen tegen.
Na de 1e time-out probeert Xin-Fu het een keer van afstand. De bal gaat naast. De corner die we even later hebben verworven komt bij Michiel die helaas niet tot scoren komt. Even later is Xin-Fu met een schot wel succesvol, 1-1. We krijgen nog wat kansen. Xin-Fu en Sjef schieten de bal in het zijnet.

Dan is het rust. Tijn verruilt de goal voor de aanvalspositie en Jurre gaat keepen. Na de aftrap krijgt Michiel een kans en Sjef scoort bijna met zijn hoofd, was het niet dat de bal op de lijn door een verdediger is gered. Later lukt het Sjef wel als hij na een goede actie de bal achter de keeper jaagt, 2-1. SIOL komt echter snel op gelijke hoogte, door middel van een hard afstandsschot. Even later gaat een poging van SIOL op de paal. De spelhervatting van Xin-Fu komt via een SIOL-speler op het middenveld bij Kawa, die dan met de bal aan de haal gaat en 3-2 scoort. SIOL valt weer aan en krijgen enkele hoekschoppen. Jurre zorgt dat onze voorsprong behouden blijft. We proberen de draad weer op te pakken. Tijn werkt hard om de bal te krijgen en zorgt dat die bij de vrijstaande Sjef komt. Sjef maakt 4-2. Doordat er een speler van SIOL te veel ruimte krijgt, kan SIOL voor de 2e time-out nog 4-3 scoren.
Het laatste deel van de wedstrijd wordt door beide teams alles op alles gezet. Door balverlies kan SIOL zomaar 4-4 maken. Kawa krijgt de bal op het middenveld en heeft ruimte om met een mooie boog de 5-4 aan te tekenen. SIOL dringt aan. Er zijn wat kansen, maar Jurre verdedigd het doel met succes. Rik en Michiel werken hard om de SIOL aanvallen af te slaan. Het lukt ons even niet om over de middenlijn te komen.

Met zijn allen werken we hard en bieden veel weerstand. Dat bezorgt ons uiteindelijk deze overwinning.”