DSV gaat een zelf opgeleide jonge trainer aanstellen als hoofdtrainer van ons eerste elftal. Thijs Goossens is al van jongs af aan actief lid geweest van DSV en ziet het als een mooie kans en uitdaging om bij DSV 1 aan de slag te gaan

Door een zware knieblessure is Thijs al vroeg moeten stoppen met voetballen op selectie niveau. Hij is bij DSV begonnen als hulptrainer en heeft daarna de mogelijkheid om zijn UEFA-C diploma te gaan halen met beide handen aangegrepen. Na de JO15, JO17 en JO19 te hebben getraind is Thijs een paar jaar geleden halfweg het seizoen doorgeschoven naar DSV 2. Hij heeft dit 1,5 seizoen gedaan. Omdat doorgroei naar het eerste team op dat moment niet te realiseren was vervolgde Thijs zijn loopbaan bij Olympia in Boxmeer.

Nu komt Thijs terug om zijn ambitie als hoofdtrainer waar te maken. Gedragen door de spelersgroep en door de staf gaat hij beginnen aan de uitdaging bij DSV 1.  Daar krijgt hij te maken met een aantal oude bekenden maar ook nieuwe enthousiaste gezichten. Een belangrijke doelstelling wordt het voor langere tijd bij elkaar houden van de relatief jonge spelersgroep en zowel het team als individuele spelers verder te ontwikkelen.

Wat als speler helaas niet gelukt is gaat hij als trainer toch voor elkaar krijgen: DSV 1 halen!!
Wij wensen Thijs veel succes in zijn nieuwe rol en zijn blij met zijn komst.