Wij gingen met 8 eigen spelers op pad voor de zware uitwedstrijd naar Oeffelt, zijstonden immers tweede op de ranglijst. Onderweg kregen we gezelschap van twee spelers van de A2. Tot slot kwamen "Sjoerd en Bart" onze gelederen versterken, en maar goed ook. De wedstrijd was nog geen minuut aan de gang of Mark van Erp kreeg een knietje in zijn bovenbeen, resultaat "ijsbeen", uitgevallen en de laatste vijf minuten uit pure noodzaak ingebracht voor de "kramp van Bart".

30 ste minuut: Tijn geeft een schitterende voorzet op zijn ploeggenoot Martijn. Laatstgenoemde, denkt niet na, neemt de bal direct uit de lucht volley op de rechter wreef. Resultaat 0-1.

Even later scoort Tom met zijn hoofd zelfs de 0-2. Dit was zonder meer een prachtige ruststand voor DSV 4. De Zwaluw 4 had weliswaar de beste kansen in de eerste helft, maar waren niet effectief in de afronding. DSV daarentegen kreeg er twee en scoorde twee keer. Over rendement gesproken. De kansen machine van de afgelopen weken leek de weg gevonden te hebben. Haico was vandaag weer goed op dreef en slaagde met solo acties om enkele keren dreigend voor de goal te verschijnen, echter het netje vond hij ook vandaag niet. Anderen laten scoren is ook goed toch.

Waar de coach van De Zwaluw op de bank na de rust de spelers en de krachten gevonden heeft, weet ik niet, maar in de tweede helft speelde zij veel sterker en raakten DSV-ers vermoeid en kregen zelfs kramp of grepen naar professionele overtredingen. Het laatste kwartier was echter weer voor DSV en werd de opgelopen achterstand, van 0-2 werd het snel, ongelukkig en knullig 3-2, recht gebogen. En door wie anders dan Haico werd het voorwerk verricht en hij gunde "Sjoerd" een niet te missen kans: 3-3.

De coach was weer ernstig tevreden met het spel vandaag en zeker met het puntje, "daar gingen we vandaag voor", was vooraf vast gesteld.

Enne een nog geblesseerde Noud heeft vandaag vakkundig gevlagd.