Op het kunstgrasveld van JVC werkten we afgelopen zaterdag onze derde competitiewedstrijd af. Onze tegenstander had de twee eerdere wedstrijden al dik op de broek gekregen dus dat moest een makkie worden.

Zoals al vaker dit seizoen begonnen we slap aan de wedstrijd. Er werd ongeconcentreerd en ongecontroleerd gespeeld en het spel deed soms pijn aan de ogen. De wil was er wel maar op de een of andere manier kwamen ballen niet goed aan en zochten we steeds de moeilijke weg naar het doel van de tegenstander.

Na een kleine 20 minuten opende Daan de score en niet veel later scoorde Mika de 0-2 uit een corner. Uit een snelle counter maakte JVC nog voor rust de aansluitingstreffer.

Gelukkig deden we na rust goed wat we voor de rust verzaakten. Direct uit de aftrap zeten we druk een scoorden binnen een minuut de 1-3. We speelden beter en sneller over en kregen daardoor behoorlijk wat goede kansen. Je ziet dan ook dat de spelers er zelf meer lol in krijgen en daardoor bijna als vanzelf beter gaan spelen.

De score liep snel op naar een einduitslag van 2-8. (eigenlijk 2-9 maar de scheids was de tel kwijt; kan gebeuren).

De komende wedstrijden zullen wel wat pittiger worden tegen Volharding, Heijen en Olympia kunnen we zien wat we echt waard zijn.
Als we goed blijven combineren en inzet tonen dan kunnen we een goed resultaat neerzetten en gaan we meedoen om het kampioenschap.

Dus we weten wat ons te doen staat, nu het alleen nog laten zien.