SINT ANTHONIS – DSV JO9-2 heeft de eerste competitiewedstrijd verloren. De Limburgse tegenstander Ysselsteyn JO9-2 was een maatje te groot voor de thuisploeg. De groenwitten kwamen twee keer op voorsprong, maar verloren uiteindelijk met 2-7.
DSV begon sterk aan de wedstrijd, al snel kwam het team op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Cas. Ondanks goed verdedigen door en Jurre, Sven en Xin-Fu kwam Ysselsteyn binnen enkele minuten terug tot 1-1. Vanuit het middenveld trokken Jim en Maik opnieuw ten aanval om samen met de spitsen Cas en Hugo een goal te maken. Het was echter Xin-Fu die de groenwitten weer op voorsprong bracht: 2-1. Op slag van rust had keeper Jens geen antwoord op een harde knal van de Limburgers, waardoor met een gelijke stand de rust werd bereikt.
In de tweede helft vergat DSV te voetballen, het team gaf alle ruimte aan tegenstander Ysselsteyn om te scoren. Ondanks goed keeperswerk van Hugo stonden de Limburgers binnen mum van tijd met 2-7 voor. Het laatste kwart van de wedstrijd ging de strijd weer gelijk op, maar helaas kwam DSV niet meer tot scoren. Eindstand: 2-7.
Volgende week reist DSV JO9-3 af naar Oploo voor de derby tegen Excellent/Westerbeekse Boys JO9-3. Deze wedstrijd begint om 9.30 uur op sportpark Het Domein.