Zondag 24 november, vandaag moesten we naar Nieuw Bergen voor de confrontatie tegen Montagnards 2, dit team kenden we nog van vorig seizoen, we vertrokken na de bespreking met 14 spelers, Nino zou later komen, eerder die ochtend werden er foto's gemaakt door de carnavalsvereniging waar hij dit jaar een belangrijke rol in heeft!!

Eenmaal aangekomen in Nieuw Bergen kregen we te horen dat we moesten spelen op een veld dat afgelegen was, na de warming-up was Nino ook al gearriveerd en konden we aan de wedstrijd beginnen.  De opstelling was (k) Roel, (v) Mark, Sven Z, Lars, Willem, (m) Nard, Kevin, Thomas, (a) Nick, Tim C, Sven V, wissels, Tim V, Nino, Marius en Chris.


Eenmaal aan de wedstrijd begonnen is het DSV dat het iniatief neemt en Montagnards terug dringt op eigen helft dit blijft zo gedurende de eerste 10 minuten en krijgt kansen om de score te openen.
Naar mate de 1e helft voort duurt laten we Montagnards beter in hun spel komen en krijgt ook kansjes, 5 minuten voor rust is het Sven V die de bal krijgt en met een schot in de verre hoek van de goal weet hij de score open te breken 0-1, even later een voorzet van links van Sven V die Thomas bereikt maar die schiet jammerlijk over, met een 0-1 voorsprong gaan we thee drinken.

Tijdens de thee geeft Thijs aan dat we compacter moeten spelen, en meer beweging op het middenveld, Nino komt er in voor Tim C en Lars verlaat het veld voor Chris
  Na de aftrap van de 2e helft beginnen we wederom goed en zetten Montagnards weer vast en daar door krijgen we kansen, hier na gaat Montagnards op zoek naar de gelijkmaker en DSV moet achteruit. Dank zij de goed coachende Sven Z heeft DSV achterin alles onder controle, na een overtreding op de rand van het strafschopgebied krijgt Montagnards een vrije trap te nemen, deze wordt richting het hoogste punt van de ballenvanger geschoten. 

Tim V komt in het veld voor Kevin, na 28 minuten is het Nino die een terugspeelbal onderschept en koelbloedig de bal tegen de touwen schiet, 0-2 Marius komt in het veld voor Thomas, na deze goal is de spanning er uit en beide ploegen voetballen de wedstrijd uit.

Na de wedstrijd de complimenten van Thijs, dat we ondanks een moeizame 2e helft toch de winst pakken en zo de 3 punten mee naar huis nemen.

Later die middag is er goed nieuws uit Ottersum Achates 3 heeft Excellent 2 verslagen en zo naderen we Excellent tot op 1 punt, echter we zijn gewaarschuwd want volgende is onze tegenstander Achates 3 dan thuis op "DE LAAN"  we verwachten zoals gewoonlijk de nodige steun van onze supportskern.

Groet Leiding DSV