Precies op tijd zijn we weg van De Laan en omdat niemand van de 35+ chauffeurs zich aan de verkeersregels houdt zijn we veel te vroeg in Wijbosch. 

De kantine op De Glorie is al lekker warm en vol en we genieten van de goeie koffie.  De gerimpelde worstenbroodjes liggen al in de verlichte couveuse op te warmen. “Lekker voor na de wedstrijd” roept John B.
Eerst maar eens die wedstrijd dan: WEC was vorig jaar kampioen en heeft een sterk collectief met een paar zeer sterke spelers in de as van het veld. Wij treden aan met onze vaste 4-4-2- waarbij er voorin een plekje is voor Ruud en Kamiran, het middenveld start met Gaby op links, Peter op rechts en Fred en Jarno in het centrum. Achterin staan Robbie en Angelo op hun vaste plek en vormen John en Helm het centrum van de defensie. Johan is weer eens gepasseerd , Jeroen nog niet fit en Rien en Sven (veel te laat) bezetten de bank. We hebben het eerste kwart de boel goed dicht en geven weinig weg tot een van onze middenvelders voetballend de 16 uit wil komen. Tip van de week: als je t niet meer weet, wegzoeien die bal. Hoog, Hard En Wiet. Richting maakt niet uit.  
 
Kamiran valt snel na de openingsgoal  uit met een knieblessure en Sven gaat rechtsveur aan de slag. En, eerlijk is eerlijk,  niet onverdienstelijk. Het eerste de beste balcontact ergens bij de cornervlag zet hij wonderlijk om in een goal. 
en met 1-1 gaan we de rust in wetend dat we het nog erg lastig zullen krijgen. Na de thee vervangt  Rien Angelo en Peter maakt plaats voor Johan.
 
We blijven zeer hard werken  om WEC van onze goal te houden en slagen daar, op een paar corners na, uitstekend in. Met lange ballen op Sven en Gaby proberen we voorin achter de WEC verdediging te komen maar stuitten steeds op hun centrale verdedigers.
 
Dan volgen er twee opmerkelijke momenten: 
 
Johan vraagt de scheids om de resterende speelminuten, is niet tevreden met het antwoord en gebruikt een slecht woord richting de man met de kaarten! Geel en 10 minuten aan de broek. Iets later, bij een corner voor DSV, wordt Helm onheus bejegend in de 16, neemt  daarna als wraak de centrale verdediger in de houdgreep en scoort een heuse Ippon. Het hele WEC team is behoorlijk,ontstemd, er wordt wat geduwd en getrokken maar we winnen weer een minuutje.  Met een beetje tijdrekken en wat lange ballen richting onze voorwaartsen slepen we het verdiende punt mee naar Sint Tunnis. 
 
Aanstaande zondag komt Olllandia Sint Oedenrode deze kant op.  Voor de echte liefhebbers: Starttijd 10.00