Zondagmorgen 22 januari, 10u, Sportpark De Laan: de Zondagveteranen verzamelen zich op het trainingsveld van De Laan om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zondag 30 januari uit tegen Hapse Boys.

De laatste weken is er gelukkig alweer vaker de mogelijkheid geweest om samen te trainen. De grote leider van de Zondagveteranen Fred, die er jammergenoeg niet bij is deze zondagmorgen, heeft vertrouwen in de tweede seizoenshelft. Vanochtend wordt er een onderlinge partij gespeeld op het scherpst van de snede. Meesterkok Jeroen scoort er flink op los.  Angelo laat regelmatig zijn oude Cafeetje-niveau zien. Gaby dendert regelmatig naar voren om te scoren. Regelmatig worden er panna’s ten toon gespreid. Peter toont zijn schotkracht en zet de lijnen uit. Hoogtepunt is zeker Ronny die scoort van achter zijn standbeen door de benen van Johan heen. Jammer dat de kantine dicht is want dat had hem een rondje gekost. Alle toeschouwer(s) zijn super enthousiast.

Komende donderdag 20u staat de er weer een training op de planning en de grote leider Fred zal dan zijn keuzes moeten maken voor de match tegen Haps. Dit zal geen makkelijke keuze worden.