Zondag 5 september werd voor de tiende keer de presentatiedag voor het seizoen 2010-2011 georganiseerd door D.S.V. Het weer was D.S.V. gunstig gezind er scheen weer een stralend zonnetje.
Bij de opening van de presentatiedag werd stilgestaan bij het overlijden van drie leden van D.S.V. Gerrit Verbruggen, Peter Janssen en Pim Centen. Er is tijdens de presentatiedag een collecte gehouden voor Stichting Semmy, (Stichting voor kinderen met een hersentumor). Daarbij werd het mooie bedrag van € 589,67 opgehaald waarvoor dank.
Nu met alle foto's
Foto's presentatiedag: klik hier
Na een minuut stilte beet de selectie van D.S.V. de spits af.
Er werd een groepsfoto genomen en daarna kregen ze een prijs voor de minst gepasseerde sluitpost van de regio. Deze prijs werd ter beschikking gesteld door de Maasdriehoek.
Martijn Hariri, Budy van Sambeek en keeperstrainer Jan Schipper namen de prijs in ontvangst. Toen volgde er nog een prijsuitreiking de winnaars van de WK 2010 toto.
Marius Peeters werd daarbij eerste, Ronald Korsten tweede en Thijs Bergmans derde.
De eerste prijs was een waardecheque van € 150,- van Sport en Schoenen van Tits de tweede prijs was een waardecheque van € 100,- ook van van Tits. Thijs Bergmans ging naar huis met een iets te groot trainingspak van D.S.V. Roy van Bree mocht een heuse rode lantaarn in ontvangst nemen voor de behaalde laatste plaats.
Daarna ging de presentatie van de diverse jeugdteams verder. Onder een luid applaus werd er elk team begeleid bij hun presentatie. Spreekstalmeester wist al eindjes weer leuk aan elkaar te praten. Ook werd het sponsorcontract met de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen verlengt met 4 seizoenen. Daarvoor hartelijk dank.
Nadat weer een aantal teams zich gepresenteerd hadden werden de kampioenen van vorig seizoen nog een keertje letterlijk in het zonnetje gezet, het 5e senioren elftal en de jeugdteams D1 en D3. De heren verdwenen van het podium en er volgden nog vele teams die zich allemaal uitbundig presenteerden. Op het eind van de presentatiedag deed technisch Jeugdcoördinator Marco Tunnissen nog een woordje.
Tot slot de gezamenlijke warming up, het veld was over de gehele lengte gevuld met jeugdspelers van D.S.V.
Al met al weer een geslaagde presentatiedag en dank aan iedereen die deze dag weer tot een festijn hebben gemaakt.
ps. Er volgen morgen nog meer foto's.