Na 3 trainingen achter de rug gingen we met 7 meiden naar Haps om daar het zwaluwentoernooi te spelen. Met mooi weer en meiden die veel zin hadden om weer te beginnen met wedstrijden. Tegenstanders van vandaag waren: Hapse Boys MD1, JVC Cuijk MD1, Vianen Vooruit MD1 en Heijen MD1.

De 1ste wedstrijd was gelijk de moeilijkste. Haps was erg sterk en door kleine foutjes achterin verloren we met 3-0. In de 2de wedstrijd tegen Cuijk ging het beter. Met kansen voor beide ploegen was de stand op het einde net zoals die in het begin, 0-0. Nu nog 2 wedstrijden tegen wat mindere ploegen. Eerst tegen Vianen. Een hoop kansen voor DSV, maar de paal en de keeper stonden in de weg. Ook deze wedstrijd bleef zonder doelpunten, 0-0. De laatste wedstrijd moest gewonnen worden. Onder leiding van hun eigen leider en met de belofte van hem dat ze na 5 doelpunten alles mochten doen wat ze zelf wilden gingen ze de wedstrijd in. Floor wou zo graag beginnen dat ze halverwege de wedstrijd erachter kwam dat ze geen keepershandschoenen aan had. Joelle v Zanten schoot 2x van afstand raak. Hierna Michelle Verschuuren 2x. Na de 4-0 werden er kansen gemist. 2 minuten voor tijd schoot Michelle toch raak en toen ging de belofte in. Veel merkte de leider er niet van, omdat hij vrij snel affloot met een 5-0 winst.

Uiteindelijk werd de MD1 3de in de poule. Een mooi begin van het aankomende seizoen. Na een ijsje in Haps is er morgen de presentatiedag en volgende week de start van de competitie. Hopelijk wordt de groep van de MD1 iets groter, want ze bestaan nu uit 7 meiden. Dus voor meiden tussen 8 en 12 jaar. Meld je aan bij DSV en kom in een team waar je veel plezier hebt en lekker kunt voetballen.

Leider MD1